2014-06-06 12:27:23• hírek • Szatmar.ro, refszatmar.eu

Jótékonysági koncert a Szigetlankáért Mészáros János Elekkel

A Csillag Születik negyedik szériájának nyertese Mászáros János Elek ismét városunkban ad koncertet. A Szatmár-szigetlankai Református Egyházközség templomában szombaton 16 órakor énekel az Isten hajlékának felújításáért adományokat gyűjtő jótékonysági koncerten.

Az elmúlt ősszel különleges élményben volt része a Németi református templomot teljesen megtöltő gyülekezetnek a presbiter Mészáros János Elek koncertjén.  Igazi értékek, Istenről hitvallástevő szavak és szívhez szóló énekek, nem megfeledkezve a magyar identitásról.

Az alcsútdobozi presbiter magáról többek között így nyilatkozott: „Amikor a Csillag születik versenyre jelentkeztem, részben azért is tettem, hogy meglássam, mennyit ér, ha egy magyar ember kiáll a közönség elé, magyarul énekel és egyszerű magyar értékeket képvisel. Boldog vagyok, hogy van erre igény! Igyekszem továbbra is ezt a vonalat képviselni, és szolgálni a közönséget." Szolgálata bizonyságtétel, győztesként Pál apostol szavait idézte: Ama nemes harcot megharcoltam, futásomat elvégeztem, a hitet megtartottam, végezetre eltétetett nekem az igazság koronája, amelyet megad nekem az Úr, az igaz bíró ama napon; de nemcsak énnekem, hanem mindazoknak is, akik várva várják az ő megjelenését."

Szombati délután négy órakor szeretettel várnak mindenkit a szigetlankai templomban, ahol Király Lajos a Szatmári Református Egyházmegye főjegyzője tart egy rövid nyitó áhítatot, majd a gyülekezet egyik tagja szaval, és ezután kerül sor a lélekemelő koncertre. A pünkösd szombatján megtartott jótékonysági koncert igei mottója: „A reménység pedig nem szégyenít meg; mert az Istennek szerelme kitöltetett a mi szívünkbe a Szentlélek által, ki adatott nékünk." (Róma 5,5)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: